Röntgen

Dr. Cs. Jánvári Máté
Orvosi diplomámat 2012-ben, Szegeden szereztem, már egyetemi tanulmányaim alatt nyilvánvalóvá vált, hogy radiológus leszek, ezért a döntően német, osztrák és észak-amerikai gyakorlataim, tanulmányutaim során ennek megfelelően orientálódtam, végül úgy döntöttem, itthon maradok. Szakgyakorlati éveimet Budapesten, az egyik legnagyobb egyetemi oktatókórházban töltöttem, ahol valamennyi képalkotó módszerrel behatóan megismerkedtem. Aktívan oktattam, részt vállaltam a hazai és nemzetközi szakmai társaságok életében. Szívemhez legközelebb az ultrahang-diagnosztika került, mert a vizsgálat gyors, fájdalommentes, egészségre ártalmatlan, számtalanszor ismételhető, a magasabbrendű képalkotó módszerekhez képest nagyságrendekkel olcsóbb eljárás. Személyes jelenlétet kíván, amely elengedhetetlen a megfelelő diagnózis felállításához.
Várom kedves pácienseimet rendeléseimen, akár panasszal, akár panaszmentesen, szűrésre érkeznek, hiszen az idejekorán felfedezett betegségek jelentős hányada sikerrel gyógyítható és ebben a képalkotó diagnosztikának, különösen az ultrahangnak van kiemelt szerepe.

Radiológia
A precíz és hiteles diagnosztika a gyógyítás alapja. Az idejekorán felfedezett betegségek jelentős része jó eséllyel gyógyítható. Képalkotó diagnosztika szakrendeléseinken gyakorlott radiológus szakorvosaink, a lehető legmodernebb eszközökkel felvértezve állnak pácienseink rendelkezésére.

Röntgen
A röntgenvizsgálat  gyors és fájdalommentes vizsgálómódszer.  Minimális sugárterheléssel jár ugyan, – leginkább a mellkasi szervek, különösen a tüdők általános szűrővizsgálata során – azonban pl. szűnni nem akaró köhögés, csontsérülés gyanújakor, vagy a vázrendszerrel kapcsolatos panasznál – derékfájdalom, csípőfájdalom stb. – a leghatékonyabb szűrési és/vagy diagnosztikai módszer.

Rendeléseinken az alábbi röntgenvizsgálatokat végezzük, a teljesség igénye nélkül: orrmelléküregek, gerinc/csigolyák (nyaki, háti, ágyéki), mellkas, medence, végtagok és ízületeik (váll, könyök, csukló, kéz, csípő, térd, boka, láb).

Beutalás
A szűrő jelleggel végzett mellkasröntgen-vizsgálatra beutaló nélkül, bejelentkezést követően érkezhetnek pácienseink. Minden egyéb röntgenvizsgálat beutalóhoz kötött, amelyet akár a háziorvos is adhat, elektronikus formában.

 

Elérhetőségek

Rendelési idő:
Dr. Cs. Jánvári Máté:
Kedd:
07:00 - 09:00
Csütörtök:
07:00 - 09:00
Dr. Gál Zoltán:
Kedd:
07:00 - 09:00
Csütörtök:
07:00 - 09:00

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás kizárólag az alábbi telefonszámon,
naponta 9-14 óra között:

06 (1) 814-2460
Orvosok, asszisztensek